11/17/2013

Ucim se od vas

Musim vam vsem podekovat za to ze me porad inspirujete a ja se snazim kopirovat veci ktere delate vy.Porad jem se bala delat roladu a kdyz jsem byla ujistena ze to tak tezke neni tak jsem si dodala odvahy a take ji udelala , tento styl a recept je z Blog Ivany a Zdenka  http://ivanyazdenka.blog.cz  Uz jsem ji delala dvakrat ,libi se mi ze se da ozdobit jak se chce ,no zdobeni se jeste budu muset ucit.Moje jsou jenom s marmeladou a slehackou.


 
Take jsem nam dneska na veceri udelala lososa s cervenou a cernou ryzi a salatem ,byla to pochoutka.
 
 
Ptacci kteri tady hnizdily uz vyrostly a opustili hnizdo.
 

Tady ten chudacek narazil do okna a pekne to snim zahejbalo tak jsem ho dala do stinu a on se z toho vzpamatoval,je to takova mala kukacka.

 
Na zahradu mi zacal chodit  Heron s bilym krkem a k nemu se pridal zajic.



Kdyz jsem byla v patek u kamaradky tak se na strome usadily dve Corelly.



Vasek uz je skoro tyden doma a vsechno je hned veselejsi.Preji vam vsem pekny zbytek vikendu a pohodovy tyden.Take  vam vsem moc dekuji za vase komentare k minulemu prispevku a omlouvam se ze jsem vam neodpovidala.


 

11/04/2013

Kdo ma prednost.

Dnes jsem se vracela domu ze sousedni vesnice a co nepotkam na ceste .Mela jsem tak velikou radost jako kdybych byla male dite ale to jsem ja , moje prvni setkani s Koalou volne v prirode. Samozrejme ze kluk (byl to mlady kluk) krasny ma prednost ,zrovna sel pres silnici od rybnicku kde se byl napit.




 
Tak to je odemne pro dnesek vse.Ted jsem mluvila s Vaskem a rikal ze u vas prsi alespon v Moste. 

11/02/2013

Uz je zase Listopad

Zni to docela divne protoze tady zadne listi nepada,spis se jeste nektere snazi vyrazit.Pocasi je porad promenlive rano obcas jeste namrazy ale pres den krasne teplo.Zahrada se snazi ale ruze maji jeste daleko ke kvetum.


 
 
Od te doby co uz nemame naseho kocourka tak je tady mnohem vic ptacku a jedna rodinka mi udelala radost protoze jim muzu koukat do hnizda.
 


Na blogu u MoniO  http://ostrovanka.blogspot.com  jsem videla recept na susenky ze sladkych brambor a tak jsem je hned vyzkousela a jsou moc dobre.


A protoze jsou dneska dusicky tak jsem zapalila svicku pro moji maminku ktera nam odesla v zari pred deseti lety a dalsi pro Vaskovo tatinka ktery nam odesel letos v zari.

Mockrat vam vsem dekuji za komentare k minulemu prispevku a preji vam vsem aby vam slunicko jeste trochu hralo.